Ota yhteyttä

Meihin saat parhaiten yhteyttä sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Kysymykset ja risut ja ruusut ovat tervetulleita!

Sähköposti

muonion.luotu@gmail.com

Soita

+358 44 491 4300

Osoite

Muonion LuoTu Oy

Pirkantie 43 B 3

99300 Muonio

4 + 8 =

Muonion LuoTu Oy

Pirkantie 43 B 3, 99300 Muonio

TIIMI

LIISA ARPIAINEN

Olen perinyt luonnontuotteiden arvostamisen äidinmaidossa ja mummun kesäkodin pihamaalta. Lappiin muuttamiseni jälkeen, luonnon ja sen antimien puhtaus ja monipuolisuus ovat entisestään lisänneet innostustani aiheeseen.

Kyllikki Kurki

Työelämässä olen toiminut opetustyössä ja yrittäjänä. Luonto on ollut läheinen minulle aina. Sieniä ja marjoja poimin jo lapsena Karjalan metsissä. Aikuisikäni olen asunut Länsi-Lapissa Muoniossa. Täällä mukaan keruuseen ovat tulleet niin villiyrtit, mahla, katajanmarjat sekä sienien käytön kirjo on monipuolistunut.

marja Koivisto

Olen Lappiin hurahtanut luonnon ystävä ja puutarhuri. Muoniossa on toinen kotini ollut jo vuodesta 2010. Etelä-Suomessa asuvana näen ison eron marjoissa ja yrteissä, maku pohjoisen luonnonantimissa on aivan omaa luokkaansa. Pitkä yrittäjäura jatkuu vielä, mutta ehkä jo piankin pääsen kokonaan Muonioon ja mukaan LuoTu Oy:n töihin täysillä.

KAISA SALO

Muonion Torassiepissä asuva ikuinen seikkailija, eräopas ja yrittäjä, joka on täysin villiintynyt luonnontuotteista ja niiden mahdollisuuksista. Olen jalostanut yrttejä ja marjoja jo aikaisemmin pienimuotoisesti kokeillen ja testaillen PuroPuro- yritykseni kautta, ja nyt LuoTun myötä toiminta sai suuremman mittapuun yhdistetyin voimavaroin.

Sirpa Stark

Olen Lappiin ja luontoon hurahtanut ja minulla on takana pitkä yrittäjäura. Muonio on toinen kotini. Rakastan uuden oppimista ja tekemistä. Kokkaus ja varsinkin luonnon antimia sisältävät ruuat ovat intohimoni.