PUNAJUURIPIHVIT

Raasta kuoritut punajuuret ja yhdistä kaikki aineet kulhossa.

Paista taikinasta pihvejä lettupannulla. Ohjeesta tulee 6 pihviä.

Pihvien lisäkkeet

  • Utkun Potkulla maustettu voi, on hieman makea, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
  • Niitun Voimalla maustettu voi, on suolainen, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
  • Hapanmaitotuote (smetana, kermaviili tai jogurtti) maustetaan Utkun Potkulla tai Utkun Metkulla ja tarjotaan pihvin kylmänä kastikkeena
  • 2 raakaa punajuurta
  • 100 g kypsiä punaisia linssejä tai muuta papua
  • ½ dl turkkilaista jogurttia
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1 muna
  • ½ tl salviaa
  • ½ tl suolaa
  • hiven mustapippuria
  • paistamiseen voita ja öljyä