PORKKANAPIHVIT

Raasta porkkana ja palsternakka. Hienonna varsiselleri pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki aineet kulhossa.

Paista taikinasta pihvejä lettupannulla. Ohjeesta tulee 7 pihviä.

Pihvien lisäkkeet

  • Utkun Potkulla maustettu voi, on hieman makea, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
  • Niitun Voimalla maustettu voi, on suolainen, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
  • Hapanmaitotuote (smetana, kermaviili tai jogurtti) maustetaan Utkun Potkulla tai Utkun Metkulla ja tarjotaan pihvin kylmänä kastikkeena
  • 2 porkkanaa
  • pala palsternakkaa
  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 munaa
  • 1 rkl maizenaa
  • hiven mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • paistamiseen voita ja öljyä