Kasvispihvit

OHJEET:

  • Raasta kasvikset ja yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa.
  • Paista taikinasta pihvejä lettupannulla. Ohjeesta tulee 12 pihviä.
  • Pihvien lisäkkeet
    • Utkun Potkulla maustettu voi, on hieman makea, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
    • Niitun Voimalla maustettu voi, on suolainen, kylmä voinappi laitetaan kuuman pihvin päälle
    • Hapanmaitotuote (smetana, kermaviili tai jogurtti) maustetaan Utkun Potkulla tai Utkun Metkulla ja tarjotaan pihvin kylmänä kastikkeena

RAAKA-AINEET:

  • 2 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • pala palsternakkaa
  • 1 sipuli
  • 1 dl maitoa
  • 2 munaa
  • ½ dl öljyä
  • ½ dl kuivattua nokkosta tai 70 g pinaattia
  • ½ dl perunajauhoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1,5 tl suolaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl timjamia
  • paistamiseen voita ja öljyä